Ostokori

→ ILMAINEN MATKAHUOLLON TOIMITUS KAIKKIIN TILAUKSIIN!

Palautus ja reklamaatio

Kaikki Suomen Urheilutekstiilit Oy:n verkkokaupoissa myydyt tekstiilit valmistetaan erikseen jokaisesta tehdystä tilauksesta, eikä tilattuihin tuotteisiin ole palautusoikeutta. Käyttäjä sitoutuu valitsemaan huolellisesti oikean koon jokaiselle tilaamalleen tuotteelle. Kokotaulukko löytyy jokaisen tuotteen sivulta.

Jos käyttäjä katsoo tuotteiden olevan viallisia tai puutteellisia, hän voi tehdä valituksen Suomen Urheilutekstiilit Oy:lle ottamalla yhteyttä  sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@urheilutekstiilit.fi. Suomen Urheilutekstiilit Oy voi vaatia viallisen tuotteen palauttamista Suomen Urheilutekstiilit Oy:lle vikojen todentamiseksi ja tuotteiden laadun parantamiseksi. Suomen Urheilutekstiilit Oy korvaa viallisen tuotteen lähettämällä käyttäjälle uuden tuotteen.

Palautusosoite:

Suomen Urheilutekstiilit Oy
Martinkyläntie 43, 2. krs
01720 Vantaa

ONGELMATILANTEET

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen asiakaspalvelu@urheilutekstiilit.fi. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut matkahuollon kuljetuksessa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio matkahuoltoon suoraan.

Matkahuolto yhteystiedot

Matjahuollon pakettipalvelut kuluttajille

Puh. 0600 11300, ma–pe klo 8–18, la klo 9–17

Vastatun puhelun hinta on 1,98 €/min + pvm/mpm. Jonotuksesta veloitetaan pvm/mpm.

Tästä numerosta voit tiedustella pakettisi kulkua lähetystunnuksella, lisätietoja palveluista ja hinnoista ja muita paketteihin liittyviä asioita.

Ilmainen toimitus

Tarjoamme kaikkiin tukikampanja -tilauksiin ilmaisen toimituksen.

Matkahuollon pakettitoimitukset

XXS- ja Lähellä -paketit valitsemaasi noutopisteeseen seurannalla.

Luotettava maksaminen

Verkkopankki, pankkikortti, lasku tai osamaksu. Checkout (OP-Ryhmä).

Toimitusaika

Tilausten toimitusaika n. 10-14 arkipäivää tilauksen saapumisesta.

©  Suomen Urheilutekstiilit Oy 2021