Ostokori

→ ILMAINEN MATKAHUOLLON TOIMITUS KAIKKIIN TILAUKSIIN!

Payment and delivery

Voimassa 01.02.2021 alkaen

YLEISTÄ VERKKOKAUPASTA

Tämän verkkokaupan kampanjatuotteita myy yksinoikeudella Suomen Urheilutekstiilit Oy. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille, yrityksille ja yhdistyksille Suomeen ja valittuihin maihin EU:n alueella ja sen ulkopuolella. Tuotteiden hinnat sisältävät kulloinkin voimassaolevan arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

ORDERING

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta http://www.tukikampanja.fi/cart/ ostoskorin kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan mm. tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Ostaja sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

PAYMENT METHODS

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi Suomen Urheilutekstiilit Oy:lle. Jos tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy (OP-Ryhmä), on maksusi välittynyt.

Suomen Urheilutekstiilit Oy toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Suomen Urheilutekstiilit Oy huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista.

PANKKIMAKSUT

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitoo seuraavat ehdot: Maksutoimeksiantopalvelun ehdot (In English

LUOTTOKORTTIMAKSUT

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella, eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

MOBIILIMAKSUTAVAT

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa. Apple Pay on Apple-laitteessa toimiva palvelu, jolla voi maksaa ostoksia laitteeseen liitetyltä maksukortilta.

Pivo

Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla. Pivon käyttöehdot

MobilePay

Maksuehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla. MobilePayn maksuehdot 

Siirto

Siirto-maksuihin sovellettavat ehdot: OP:n yleiset euromaksuehdotSiirto-palvelun käyttöehdot Nordealla [PDF]

LASKU- JA OSAMAKSUPALVELUT

Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat OP, Collector, Jousto ja AfterPay. Collector tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Collectorin yrityslaskun ehdot [PDF]

Collector-tuoteseloste [PDF]

Lue lisää: Collector.fiJousto

Jousto-tuoteseloste [PDF]

Lue lisää: Jousto.comOP Osta laskulla

OP:n lasku- ja osamaksutavan kuluttajaehdot [PDF]

OP Osta laskulla -tuoteselosteAfterPay

Lue lisää: AfterPay.fi

DELIVERY TIME

Tuotteiden toimitusaika on normaalisti 5-7 arkipäivää tilauksen saapumisesta. Saat aina erillisen sähköpostivahvistuksen ja paketin seurantatunnuksen kun tilaus on lähetetty.

METHOD AND COSTS OF DELIVERY

Tukikampanja-fi -sivuston kampanjoissa on aina ilmainen toimitus ostajalle. Toimitukset tehdään Matkahuollon paketein ja seurantunnuksin. Syöttämällä postinumeron kassalla voit valita sinua lähimpänä sijaitsevan Matkahuollon noutopisteen. Kaikki toimituksemme sisältävät seurantatunnuksen, joten on ensiarvoisen tärkeää syöttää puhelinnumero ja sähköposti tarkasti.

OTHER

We reserve the right to change our delivery terms. Before ordering, the customer must familiarize himself with the delivery terms in force at the time. Suomen Urheilutekstiilit Oy's online store treats all customer information completely confidentially.

Ilmainen toimitus

Tarjoamme kaikkiin tukikampanja -tilauksiin ilmaisen toimituksen.

Matkahuollon pakettitoimitukset

XXS- ja Lähellä -paketit valitsemaasi noutopisteeseen seurannalla.

Luotettava maksaminen

Verkkopankki, pankkikortti, lasku tai osamaksu. Checkout (OP-Ryhmä).

Toimitusaika

Tilausten toimitusaika n. 10-14 arkipäivää tilauksen saapumisesta.

©  Suomen Urheilutekstiilit Oy 2021